24 august 2012

Bine v-am gasit!

Ceau tuturor,
Incepand de astazi va voi povesti pe scurt cum se pot confectionat anumite lucruri, de catre voi! Putina indemanare, rabdare si putin ajutor din partea mea si va veti bucura de un produs handmade super frumos si original.
Deci? Ce ziceti? Va incanta ideea?
Daca da, sa incepem!

Cum sa faci o caliulita pentru bebele tau?




Pentru aceasta aveti nevoie de:
-tipar- il puteti descarca de aici

-tesatura tricot ( cel mai bun este bumbac 100% )
-ata de cusut
-ace de prins
-masina de cusut
-tivul este la aproximativ 0,60 cm


Deci, sa incepem! Tipariti la o imprimanta tiparul de sus si decupati-l , apoi atasati-l de material si taiati in jurul lui pentru a forma tiparul. Trebuie sa taiati 2 bucati. 








Dupa ce ati obtinut tiparul din material, indoiti partea de sus in doua ( vedeti imaginea) si coaseti -  incepand de la taietura de sus urmarind marginea si tinand cont de faptul ca tivul sa nu aibe mai mult de 0,60 cm. 
Repetati operatiunea si pentru a doua bucata de material ( tot la partea de sus a caciulitei). Apoi coaseti cele 2 bucati impreuna si veti obtine partea de sus a caciulitei. 

Pentru partea de jos printati tiparul  de 2 ori ( pentru a va fi mai usor) si asezati cele 2 bucati una in prelungirea celeilalte si abia apoi taiati cu foarfeca. Materialul va a vea de 2 ori lungimea din tipar ( nu am avut cum sa il desenez altfel- recunosc ca nu intra pe foaie :) ) si o data inaltinea.

Indoiti pe lungime si coaseti marginea ( tot pe dos) si apoi indoiti materialul in 2 ( ca sa obtineti produsul ca in imaginea alaturata).

Ambele materiale trebuie sa fie pe fata. Introduceti partea de sus a caciulitei prin inelul pe care-l formeaza partea de jos a cacilitei si coaseti avand grija sa ramana necusuta partea interioara a caciulitei ( pentru a o putea folosi pe capul bebelusului dvs).

Rulati putin marginea caciulitei si gata.... ati obtinut o frumoasa caciulita pentru copilasul dvs. Spor la cusut si ne intalnim data viitoare cu alte produse handmade.

V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu